maanantai 14. syyskuuta 2015

Ystäviä ja gaggui

Huh, miten ihana viikonloppu!

Takana oli tapahtumantäyteinen viikko ja stressi painoi päälle. Vieraita oli tulossa ja heille pitäisi keksiä huvituksia. Kaikki kuitenkin soljui täydellisesti eteenpäin. Koko viikonloppu oli juuri sitä, mitä kaipasin. Sain hetkeksi unohtaa kaikki kouluprojektit ja ylitsepursuavan lehtikorin.


gaggui5
















Monelle turkulaiselle lienee tullut tutuksi Gaggui kaffela. Vuoden verran Turussa asustelleena, tallustelin kyseiseen kahvilaan ensimmäisen kerran vasta viime lauantaina. Luvassa oli siis kakkuöverit!

Kakun lisäksi söin silmilläni kaikkia pieniä yksityiskohtia, jotka yhdessä muodostivat söpön tyttömäisen boheemin sisustuksen. Kahvilan perustajat ovat identtiset kaksoset. Toinen heistä on ammatiltaan kuvataiteilija, mikä osaltaan varmasti selittää kahvilan visuaalisen ilmeen. Kahvilan söpö koirataulu olikin hänen käsialaansa. Sisustuksessa on muutenkin käytetty paljon paikallisia lahjakkaita suunnittelijoita. Kahvi tulee Turun Kahvipaahtimolta ja teet Teepolusta, molemmat siis ihan läheltä. Ihania oli myös kakkujen nimet.


Vähä liia tuhti, voi vattu!, viimesee muruu, mäki tahro, kamala magia... 


gaggui2

Tilannekuvat on yleensä ne parhaat kuvat.


gaggui4 gaggui1


Jokaiselle sokerihiirelle löytyy varmasti mieleisensä laajasta valikoimasta. Meidän tyttöjen lautaselle päätyi valinnanvaikeuden jälkeen lakritsi-, suklaa- ja vadelmakakkua. Pojat puolestaan tyytyivät keksiin ja espressoon. Hinta/laatusuhde oli onnistunut. Kakkujen rakenteet olivat juuri eikä melkein kohdillaan. Makuyhdistelmät olivat mielenkiintoisia ja kakut kauniita. Ammattitaidolla valmistettuja siis.


gaggui3


Raapustettiin terveiset vielä lopuksi viaraskirjaan.


– Karoliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti