tiistai 21. kesäkuuta 2016

Tuparit!

tuparit1

Lauantaina meidän "kompaktia asumista pariskunnalle" -kaksio täyttyi viidestätoista hymyilevästä ihmismielestä. Emme taida olla kovin paikallaan pysyvää sorttia, sillä tämä on jo meidän kolmas yhteinen koti. Kaupunkikin on aina samalla vaihtunut. Kriteerinä tuntuu lähinnä olleen se, että paikasta löytyy linna. Hämeenlinna, Turku, Helsinki. Osa jengistä on kahlannut läpi meidän kaikki kolmet tuparit ja osa on tullut matkalla mukaan. Huippujengiä sanon minä.

Yllä oleva kuva on mun suosikki. Kiteyttää mielestäni aika hyvin sen, mitä ystävyys on. Välillä on niin kovin hauskaa, ettei meinaa saada edes henkeä kun naurattaa niin paljon.
  tuparit5
tuparit3
tuparit2
Harmikseni kuvamateriaali on hyvin suppea. Tupa täynnä upeita tyyppejä, mutta kameran rullalle tallentui vain pari hassun hauskaa otosta. Ostin ihan sellaisen lasiastiankin hanalla, josta tarjoiltiin boolia. Sellainen kun on tällä hetkellä niin kovin in. Nyt saatte kuitenkin vain tyytyä laittamaan silmät kiinni ja kuvittelemaan, kuinka tyylikkäältä vihreä ginibooli siinä näytti.
  tuparit6

Mutta toisaalta, kun parhaat tyypit osuu saman katon alle, mitä siinä kuvia alkaa räpsimään.



 Ystäväni sanoin:
maailmassa on aika mielettömiä tyyppejä, 
ja mikä parasta, joskus ne kävelee vastaan. 

Kiitos, kiitos, kiitos rakkaat, että olette.


- Karoliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti