tiistai 5. tammikuuta 2016

Hemmoteltu



spa2

Sattuipa tämä pakkanen juuri sopivaan saumaan. Olin nimittäin kylpylöimässä kera siskoni. Vaikka tässä on lomailtu jo oikein olan takaa, niin hotellissa fiilis on aina erilainen. Siellä on lupa ottaa rennosti. Unohtamatta syömistä, sillä hotelliaamiainenhan on yksi parhaista asioista mitä maailma päällään kantaa. Jotenkin lomalla aina tuntuu siltä, että pitäisi kuitenkin tehdä jotakin. Koska aina on jotain tekemättä tai sitten voisi myös tehdä jotakin tulevaisuuden varalle. Lukea hyödyllisiä tietokirjoja, siivota, meditoida, urheilla, kehittää itseään...

Mutta hotelli on hotelli. Siellä saa kietoutua puhtaisiin valkeisiin lakanoihin ja vain olla. Hotellilomaan kun vielä yhdistää kylpylän, niin jopas päästäänkin asiaan. Edellisestä kylpylävisiitistä oli päässyt vierähtämään jo useampi vuosi, joten en enää edes muistanut, kuinka rentouttavaa siellä poreissa on hengailla.

Ulkoaltaasta tulee aina mieleen ne jääkylmät altaat, jonne minua ei saa maksamallakaan (terveisin entinen avantoiumari). Ja koska en ole koskaan käynyt paljussa(!) ei minulla ollut aavistustakaan, että ulkoallas voi olla nautinnollinen kokemus. No Naantalin kylpylässä olikin tällainen lämmitetty ulkoallas. Ja voi pojat kun se oli ihana! Pakkanen paukkui ympärillämme ja kuumasta vedestä nousi satumainen höyryn veden pintaan. Kaiken kruunasi sateenkaaren värinen auringonlasku. Hetki oli sanoinkuvaamattoman kaunis. Aamu-uinnilla huomattiin, että allas olikin suljettu, sillä pakkasta oli yli 15 astetta. Eipä olis siis ajoitus voinut olla edellisenä iltana parempi.

spa1


Ai että, kun on rentoutunut fiilis. 
Tästä se arki kohta alkaa ja mä oon niiiin valmis siihen.

– Karoliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti