maanantai 18. huhtikuuta 2016

Lahti yllätti

lahti4

Ja vielä positiivisesti! Mitä, Lahti ei olekaan pelkkää betonia?! Emme törmänneet myöskään yhtä ainoaan tappeluun nakkikiskalla yön pimeimpinä tunteina baarien suljettua. Syy tähän löytyy kyllä helposti, sillä revittelimme vetäisemällä yhdet Sollit naamaan ja yöunillekin painuimme jo ennen puoltayötä. Pahamaineinen Suomen Chicago väistyi tieltä, kun eteemme aukesi tyyni satama.

Yllä oleva kuva on otettu viime lauantaina kello kahdeksan illalla. Siis kello kahdeksan illalla! Mikä valo! Oioi ja vielä kerran oi, kesä tulee.

lahti2lahti1

Meitä oli pikaisella Lahden reissulla neljän naisen jengi. Oltiin periaatteessa työmatkalla, (nyt sitä ollaan niin aikuisia) koska ollaan kuvattu tässä kevään aikana yhtä dokkaria. Ja voi sitä hämmästelyn määrää. Vuoroin kilpaa kummastelimme sitä, kuinka mielikuvamme Lahdesta muuttui pala palalta aivan toisenlaiseksi. Yksi meistä oli omassa kotikaupungissaan ja puolestaan kummasteli meidän tunkkaisia mielikuviamme. Nää onkin niitä parhaita juttuja. Joskus ei tarvitse matkustaa kuin Lahteen, että voi kokea suurta valaistumista.

lahti3

Ihan oikeesti menkää Lahteen, jos ette oo käynyt! 
Tai vaikka olisitte, antakaa sille uusi mahdollisuus. 
Meinaan ei tämä suinkaan ollut meikäläisenkään ensimmäinen kerta. 
Mutta se oli vähän eri juttu silloin. 
16-vuotias Karoliina ja Summer Up, 
eipä paljon tainnut nähdä (ja kiinnostaa) 
muuta kuin festarimeininkiä.


– Karoliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti